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Study of the changes in volatile compounds, aroma and sensory attributes during the production process of sparkling wine by traditional method

Ubeda, Cristina ; Kania-Zelada, Ingeborg; del Barrio-Galán, Rubén; Medel-Marabolí, Marcela; Gil, Mariona; Peña-Neira, Álvaro

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2019
Volumen: 119
Páginas: 554 - 563
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus5813-11-2024
wos4429-10-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2019

Journal Impact Factor (JIF): 4.9720

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE11/139Q1T1D1

Año: 2019

Journal Citation Indicator (JCI): 1,510

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY10/162Q1T1D194,14

Año:

2019

CiteScore:

6,200

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science31/299Q1T1D2

SJR año:

2019

Factor de Impacto:

1,440

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science16/377Q1T1D1
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Agencia Código de Proyecto
CONICYT-ChileFONDECYT 11140275; FONDECYT 1171227
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Ubeda, Cristina Universidad Autónoma de Chile (Chile)
2Kania-Zelada, IngeborgUniversidad de Chile (Chile)
3del Barrio-Galán, RubénUniversidad de Chile (Chile)
4Medel-Marabolí, MarcelaUniversidad de Chile (Chile)
5Gil, MarionaUniversidad Autónoma de Chile (Chile)
6Peña-Neira, ÁlvaroUniversidad de Chile (Chile)