Ver Publicación - Prisma - Unidad de Bibliometría

Effect of L-lactic acid from whey wastes on enzyme activities and bacterial diversity of soil

Rodríguez-Morgado, Bruno; Caballero Jiménez, Pablo; Tejada Moral, Manuel; Parrado Rubio, Juan 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2017
Volumen: 53
Número: 4
Páginas: 389 - 396
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus2229-10-2024
wos2029-10-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2017

Journal Impact Factor (JIF): 3.8080

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
SOIL SCIENCESCIE4/34Q1T1D2

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,390

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
SOIL SCIENCE8/40Q1T1D281,25

Año:

2017

CiteScore:

6,900

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Agronomy and Crop Science11/325Q1T1D1
Soil Science7/116Q1T1D1
Microbiology23/140Q1T1D2

SJR año:

2017

Factor de Impacto:

1,692

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Agronomy and Crop Science13/351Q1T1D1
Soil Science9/130Q1T1D1
Microbiology29/155Q1T1D2
No existen datos para la revista de esta publicación.
Agencia Código de Proyecto
Council of Economy, Innovation, Science and Employment of the Junta de AndaluciaRNM-2011-7887
Ministry of Science and Technology (Spain), Plan Nacional I+D CTM2015-64354
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Rodríguez-Morgado, BrunoUniversidad de Sevilla (Spain)
2Caballero Jiménez, PabloUniversidad de Sevilla (Spain)
3Tejada Moral, ManuelUniversidad de Sevilla (Spain)
4Parrado Rubio, Juan Universidad de Sevilla (Spain)