DISEÑO Y TRATAMIENTO DE LA INF - Prisma - Unidad de Bibliometría

DISEÑO Y TRATAMIENTO DE LA INFORMACION CARTOGRAFIABLE - AGR-187 (DISEÑO Y TRATAMIENTO DE LA INF)

Tipo de colectivo: Grupo de investigación
Estado: Grupo definitivo
Ámbito: Andalucía
Instituciones: Universidad de Córdoba
Fecha de creación: 01/01/1995

Investiga en

Nombre Rol
Madueño Luna, Jose Miguel Miembro
Tipo Año Título Fuente
Artículo2023 Applying remote sensing methods to estimate alterations in land cover change and degradation in the desert regions of the southeast Iberian Peninsula REMOTE SENSING
Artículo2023 Influence of the surface temperature evolution over organic and inorganic compounds on iapetus Universe
Artículo2023 Use of artificial vision during the lye treatment of Sevillian-style green olives to determine the optimal time for terminating the cooking process FOODS
Artículo2022 Classification of monofloral honeys by measuring electrical impedance based on neural networks Agronomy
Artículo2021 A new mathematical model of slope stability analysis ENGINEERING LETTERS
Artículo2020 Analysis of the Functionality of the Feed Chain in Olive Pitting, Slicing and Stuffing Machines by IoT, Computer Vision and Neural Network Diagnosis SENSORS
Artículo2020 Assessing the best gap-filling technique for river stage data suitable for low capacity processors and real-time application using IoT SENSORS
Artículo2020 Characterization and differentiation between olive varieties through electrical impedance spectroscopy, neural networks and iot SENSORS
Artículo2020 Deep learning in olive pitting machines by computer vision Computers and Electronics in Agriculture
Ponencia2016 Implementation and calibration of a conductivity meter for measuring the electrical conductivity in the mesocarp of the olive fruits VIII CONGRESO IBERICO DE AGROINGENIERIA LIBRO DE ACTAS: RETOS DE LA NUEVA AGRICULTURA MEDITERRANEA
Ponencia2016 Spectroscopy characterization of electrical impedance in Olea Europaea L., of the 'Manzanilla Sevillana' cultivar VIII CONGRESO IBERICO DE AGROINGENIERIA LIBRO DE ACTAS: RETOS DE LA NUEVA AGRICULTURA MEDITERRANEA

Ayudas

Fecha de inicio Fecha de fin Denominación Agencia financiadora Importe concedido
11/11/2010 15/03/2011 Desarrollo y evaluación in situ de un sensor de temperatura para monitorizar el aderezo y fermentación del a aceituna de mesa (OTR2010-CT19) Universidad de Sevilla (Oficina de Transferencia de Resultados de Investigación) (Local) 2.000,00 €
28/06/2010 30/11/2010 Assesing external probe for meteorological data collection to improve high-precision leveling anda application to hydraulic infrastructures (OTR2010-PC36) Universidad de Sevilla (Oficina de Transferencia de Resultados de Investigación) (Local) 2.000,00 €