Ver Fuente - Prisma - Unidad de Bibliometría

FOOD ADDITIVES AND CONTAMINANTS PART A-CHEMISTRY ANALYSIS CONTROL EXPOSURE & RISK ASSESSMENT

Tipo: Revista
ISSN: 1944-0057 ; 1944-0049
Total de publicaciones: 3

Año: 2023

Journal Impact Factor (JIF): 2.30

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE35/74Q2T2D5
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE99/173Q3T2D6
TOXICOLOGYSCIE71/106Q3T2D7

Año: 2023

Journal Citation Indicator (JCI): 0,530

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
CHEMISTRY, APPLIED33/74Q2T2D556,08
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY96/173Q3T2D644,80
TOXICOLOGY78/106Q3T3D826,89

Año:

2023

CiteScore:

7.400

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science61/389Q1T1D2
Public Health, Environmental and Occupational Health81/665Q1T1D2
Toxicology26/133Q1T1D2
Chemistry (all)89/408Q1T1D3
Health, Toxicology and Mutagenesis32/148Q1T1D3

SJR año:

2023

Factor de Impacto:

0.513

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Chemistry (miscellaneous)191/495Q2T2D4
Food Science145/391Q2T2D4
Public Health, Environmental and Occupational Health323/656Q2T2D5
Health, Toxicology and Mutagenesis82/148Q3T2D6
Medicine (miscellaneous)1250/2494Q3T2D6
Toxicology77/135Q3T2D6
No existen datos para la revista de esta publicación.