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Relationship between volatile compounds and sensory attributes of olive oils by the sensory wheel

Aparicio, R.; Morales, M. T.; Alonso, M. V.

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 1996
Volumen: 73
Número: 10
Páginas: 1253 - 1264
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus17529-10-2024
wos16429-10-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 1997

Journal Impact Factor (JIF): 1.2030

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE9/44Q1T1D2
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE15/87Q1T1D2

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 0,560

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
CHEMISTRY, APPLIED34/73Q2T2D554,11
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY80/157Q3T2D649,36

Año:

2011

CiteScore:

2,800

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
General Chemical Engineering51/257Q1T1D2
Organic Chemistry69/152Q2T2D5

SJR año:

1999

Factor de Impacto:

0,920

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Chemical Engineering (miscellaneous)32/305Q1T1D2
Organic Chemistry30/131Q1T1D3
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# Autor Afiliación
1Aparicio, R.CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
2Morales, M. T.CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
3Alonso, M. V.CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)