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Optimization of a dynamic headspace technique for quantifying virgin olive oil volatiles. Relationships between sensory attributes and volatile peaks

Aparicio, Ramon; Morales, Maria Teresa

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 1994
Volumen: 5
Número: 1-2
Páginas: 109 - 114
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus2613-11-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 1997

Journal Impact Factor (JIF): 0.6450

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE41/87Q2T2D5

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,690

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY9/157Q1T1D194,59

Año:

2011

CiteScore:

3,700

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science26/213Q1T1D2
Nutrition and Dietetics32/104Q2T1D4

SJR año:

1999

Factor de Impacto:

0,354

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Nutrition and Dietetics26/65Q2T2D4
Food Science71/142Q2T2D5
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# Autor Afiliación
1Aparicio, RamonCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
2Morales, Maria TeresaCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)