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Factors influencing the production of the antioxidant hydroxytyrosol during alcoholic fermentation: yeast strain, initial tyrosine concentration and initial must

Rebollo-Romero, Inmaculada; Fernández-Cruz, Edwin; Carrasco-Galán, Fernando; Valero, Eva; Cantos-Villar, Emma; Cerezo, Ana B.; Troncoso, Ana M.; García-Parrilla, M. Carmen 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2020
Volumen: 130
Número de artículo: 109631
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus818-05-2024
wos718-05-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2020

Journal Impact Factor (JIF): 4,952

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE29/143Q1T1D2

Año: 2020

Journal Citation Indicator (JCI): 1,390

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY19/163Q1T1D288,65

Año:

2020

CiteScore:

6,700

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science35/310Q1T1D2

SJR año:

2020

Factor de Impacto:

1,258

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science30/308Q1T1D1
Food Science30/376Q1T1D1
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# Autor Afiliación
1Rebollo-Romero, InmaculadaUniversidad de Sevilla (Spain)
2Fernández-Cruz, EdwinUniversidad de Sevilla (Spain)
3Carrasco-Galán, FernandoUniversidad de Sevilla (Spain)
4Valero, EvaUniversidad Pablo de Olavide (Spain)
5Cantos-Villar, EmmaInstituto de Investigacion y Formacion Agraria y Pesquera (Spain)
6Cerezo, Ana B.Universidad de Sevilla (Spain)
7Troncoso, Ana M.Universidad de Sevilla (Spain)
8García-Parrilla, M. Carmen Universidad de Sevilla (Spain)