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Phenolic compounds from virgin olive oil obtained by natural deep eutectic solvent (NADES): effect of the extraction and recovery conditions

Rodríguez Juan, Elisa; Rodríguez Romero, Cristina; Fernández Bolaños, Juan; Florido Fernández, María del Carmen; García Borrego, Aránzazu 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2021
Volumen: 58
Número: 2
Páginas: 552 - 561
Acceso abierto: Vía verde
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus3310-04-2024
wos3310-04-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2021

Journal Impact Factor (JIF): 3,117

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE79/144Q3T2D6

Año: 2021

Journal Citation Indicator (JCI): 0,640

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY76/165Q2T2D554,24

Año:

2021

CiteScore:

5,300

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science79/338Q1T1D3

SJR año:

2021

Factor de Impacto:

0,640

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science87/338Q2T1D3
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Agencia Código de Proyecto
Spanish FPI funding program (MEIC)BES-2017-079648
Spanish Government (AEI/FEDER, UE)AGL2016-76820-R
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Rodríguez Juan, ElisaUniversidad Pablo de Olavide (Spain)
2Rodríguez Romero, CristinaUniversidad Pablo de Olavide (Spain)
3Fernández Bolaños, JuanUniversidad Pablo de Olavide (Spain)
4Florido Fernández, María del CarmenUniversidad de Sevilla (Spain)
5García Borrego, Aránzazu Universidad Pablo de Olavide (Spain)