Año: 2020
Journal Impact Factor (JIF): 5.7190
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
NUTRITION & DIETETICS | SCIE | 17/88 | Q1 | T1 | D2 |
Año: 2020
Journal Citation Indicator (JCI): 1,040
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
NUTRITION & DIETETICS | 25/106 | Q1 | T1 | D3 | 76,89 |
Año:
2020
CiteScore:
6,400
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 40/310 | Q1 | T1 | D2 |
Nutrition and Dietetics | 24/122 | Q1 | T1 | D2 |
SJR año:
2020
Factor de Impacto:
1,418
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 18/376 | Q1 | T1 | D1 |
Nutrition and Dietetics | 14/137 | Q1 | T1 | D2 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
European Regional Development Fund | - |
official funding agency for biomedical research of the Spanish government, Institute of Health Carlos III (ISCIII) through CIBEROBN | CB12/03/30038 |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | Universidad Miguel Hernandez de Elche (Spain) | |
2 | Santos-Sánchez, Guillermo | Universidad Católica de Murcia (Spain) |
3 | Roche, Enrique | Instituto de Salud Carlos III; Universidad Miguel Hernandez de Elche (Spain) |