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Chemical, physical, and sensory attributes of Sauvignon blanc wine fermented in different kinds of vessels

Gil i Cortiella, Mariona ; Úbeda, Cristina; Covarrubias, José Ignacio; Peña-Neira, Álvaro

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2020
Volumen: 66
Número de artículo: 102521
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus1613-11-2024
wos1529-10-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2020

Journal Impact Factor (JIF): 5.9160

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE15/143Q1T1D2

Año: 2020

Journal Citation Indicator (JCI): 1,550

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY7/163Q1T1D196,01

Año:

2020

CiteScore:

8,200

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science21/310Q1T1D1
Industrial and Manufacturing Engineering27/336Q1T1D1
Chemistry (all)52/398Q1T1D2

SJR año:

2020

Factor de Impacto:

1,366

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science22/376Q1T1D1
Industrial and Manufacturing Engineering26/387Q1T1D1
Chemistry (miscellaneous)52/487Q1T1D2
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# Autor Afiliación
1Gil i Cortiella, Mariona Universidad Autónoma de Chile (Chile)
2Úbeda, CristinaUniversidad de Sevilla; Universidad Autónoma de Chile (Spain)
3Covarrubias, José IgnacioUniversidad de Chile (Chile)
4Peña-Neira, ÁlvaroUniversidad de Chile (Chile)