Año: 2015
Journal Impact Factor (JIF): 3.8580
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 9/125 | Q1 | T1 | D1 |
CHEMISTRY, APPLIED | SCIE | 8/72 | Q1 | T1 | D2 |
Año: 2017
Journal Citation Indicator (JCI): 1,920
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
CHEMISTRY, APPLIED | 1/73 | Q1 | T1 | D1 | 99,32 |
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 3/157 | Q1 | T1 | D1 | 98,41 |
Año:
2015
CiteScore:
7,000
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 11/248 | Q1 | T1 | D1 |
General Chemical Engineering | 14/278 | Q1 | T1 | D1 |
General Chemistry | 36/376 | Q1 | T1 | D1 |
SJR año:
2015
Factor de Impacto:
1,802
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Chemical Engineering (miscellaneous) | 13/323 | Q1 | T1 | D1 |
Chemistry (miscellaneous) | 29/437 | Q1 | T1 | D1 |
Food Science | 9/302 | Q1 | T1 | D1 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
"Ramon y Cajal" program - ESF | RYC-2012-10456 |
European Social Fund (ESF) | AGL2013-48291-R |
Spanish Ministry of Economy and Competitiveness | - |
Spanish National Research Council (CSIC) program - ESF | JAE-Pre104 |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | Rubio-Senent, F | Consejo Superior de Investigaciones Cientificas (CSIC) (Spain) |
2 | Rodriguez-Gutierrez, G | Consejo Superior de Investigaciones Cientificas (CSIC) (Spain) |
3 | Lama-Munoz, A | Consejo Superior de Investigaciones Cientificas (CSIC) (Spain) |
4 | Garcia, A | Consejo Superior de Investigaciones Cientificas (CSIC) (Spain) |
5 | Consejo Superior de Investigaciones Cientificas (CSIC) (Spain) |