Ver Publicación - Prisma - Unidad de Bibliometría

Novel pectin present in new olive mill wastewater with similar emulsifying and better biological properties than citrus pectin

Rubio-Senent, F; Rodriguez-Gutierrez, G; Lama-Munoz, A; Garcia, A; Fernandez-Bolanos, J 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2015
Volumen: 50
Páginas: 237 - 246
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus4913-11-2024
wos4229-10-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2015

Journal Impact Factor (JIF): 3.8580

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE9/125Q1T1D1
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE8/72Q1T1D2

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,920

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
CHEMISTRY, APPLIED1/73Q1T1D199,32
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY3/157Q1T1D198,41

Año:

2015

CiteScore:

7,000

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science11/248Q1T1D1
General Chemical Engineering14/278Q1T1D1
General Chemistry36/376Q1T1D1

SJR año:

2015

Factor de Impacto:

1,802

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Chemical Engineering (miscellaneous)13/323Q1T1D1
Chemistry (miscellaneous)29/437Q1T1D1
Food Science9/302Q1T1D1
No existen datos para la revista de esta publicación.
Agencia Código de Proyecto
"Ramon y Cajal" program - ESFRYC-2012-10456
European Social Fund (ESF)AGL2013-48291-R
Spanish Ministry of Economy and Competitiveness-
Spanish National Research Council (CSIC) program - ESFJAE-Pre104
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Rubio-Senent, FConsejo Superior de Investigaciones Cientificas (CSIC) (Spain)
2Rodriguez-Gutierrez, GConsejo Superior de Investigaciones Cientificas (CSIC) (Spain)
3Lama-Munoz, AConsejo Superior de Investigaciones Cientificas (CSIC) (Spain)
4Garcia, AConsejo Superior de Investigaciones Cientificas (CSIC) (Spain)
5Fernandez-Bolanos, J Consejo Superior de Investigaciones Cientificas (CSIC) (Spain)