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Pectin extracted from thermally treated olive oil by-products: Characterization, physico-chemical properties, in vitro bile acid and glucose binding

Rubio-Senent, F; Rodriguez-Gutierrez, G; Lama-Munoz, A; Fernandez-Bolanos, J 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2015
Volumen: 43
Páginas: 311 - 321
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus8213-11-2024
wos7329-10-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2015

Journal Impact Factor (JIF): 3.8580

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE9/125Q1T1D1
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE8/72Q1T1D2

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,920

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
CHEMISTRY, APPLIED1/73Q1T1D199,32
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY3/157Q1T1D198,41

Año:

2015

CiteScore:

7,000

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science11/248Q1T1D1
General Chemical Engineering14/278Q1T1D1
General Chemistry36/376Q1T1D1

SJR año:

2015

Factor de Impacto:

1,802

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Chemical Engineering (miscellaneous)13/323Q1T1D1
Chemistry (miscellaneous)29/437Q1T1D1
Food Science9/302Q1T1D1
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Agencia Código de Proyecto
European Social Fund (ESF)AGL2013-48291-R
Ministerio de Economia y Competitividad of Spain-
Spanish JAE-PRE program (CSIC-ESF)-
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Rubio-Senent, FConsejo Superior de Investigaciones Cientificas (CSIC) (Spain)
2Rodriguez-Gutierrez, GConsejo Superior de Investigaciones Cientificas (CSIC) (Spain)
3Lama-Munoz, AConsejo Superior de Investigaciones Cientificas (CSIC) (Spain)
4Fernandez-Bolanos, J Consejo Superior de Investigaciones Cientificas (CSIC) (Spain)