Año: 2020
Journal Impact Factor (JIF): 4.350
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 37/143 | Q2 | T1 | D3 |
Año: 2020
Journal Citation Indicator (JCI): 0,970
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 37/163 | Q1 | T1 | D3 | 77,61 |
Año:
2020
CiteScore:
3,000
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Health Professions (miscellaneous) | 2/23 | Q1 | T1 | D1 |
Health (social science) | 84/293 | Q2 | T1 | D3 |
Plant Science | 141/445 | Q2 | T1 | D4 |
Food Science | 125/310 | Q2 | T2 | D5 |
Microbiology | 100/150 | Q3 | T2 | D7 |
SJR año:
2020
Factor de Impacto:
0,774
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 73/376 | Q1 | T1 | D2 |
Health (social science) | 69/364 | Q1 | T1 | D2 |
Health Professions (miscellaneous) | 9/73 | Q1 | T1 | D2 |
Plant Science | 109/523 | Q1 | T1 | D3 |
Microbiology | 87/174 | Q3 | T2 | D5 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
Regional Government of Andalusia, Junta de Andalucia, Consejeria de Economia y Conocimiento | UHU-1257728 |
Spanish Ministry of Economy, Industry, and Competitiveness | CTM2017-83870-R |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | Cubero-Cardoso, J. | Universidad de Huelva; Consejo Superior de Investigaciones Cientificas (CSIC) (Spain) |
2 | Muñoz-Arjona, A. | Universidad de Sevilla (Spain) |
3 | Trujillo-Reyes, A. | Consejo Superior de Investigaciones Cientificas (CSIC) (Spain) |
4 | Serrano, A. | Consejo Superior de Investigaciones Cientificas (CSIC); University of Queensland (Spain) |
5 | Alonso-Fariñas, B. | Universidad de Sevilla (Spain) |
6 | Rodríguez-Gutiérrez, G. | Consejo Superior de Investigaciones Cientificas (CSIC) (Spain) |
7 | Urbano, J. | Universidad de Huelva (Spain) |
8 | Borja, R. | Consejo Superior de Investigaciones Cientificas (CSIC) (Spain) |
9 | Consejo Superior de Investigaciones Cientificas (CSIC) (Spain) |