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Peer inter-laboratory validation study of a harmonized SPME-GC-FID method for the analysis of selected volatile compounds in virgin olive oils

Casadei, Enrico; Valli, Enrico; Aparicio-Ruiz, Ramón ; Ortiz-Romero, Clemente; García-González, Diego L.; Vichi, Stefania; Quintanilla-Casas, Beatriz; Tres, Alba; Bendini, Alessandra; Toschi, Tullia Gallina

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2021
Volumen: 123
Número de artículo: 107823
Acceso abierto: Vía híbrida
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus2421-12-2024
wos2222-12-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2021

Journal Impact Factor (JIF): 6.6520

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE20/144Q1T1D2

Año: 2021

Journal Citation Indicator (JCI): 1,510

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY12/165Q1T1D193,03

Año:

2021

CiteScore:

9,300

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science26/338Q1T1D1
Biotechnology38/293Q1T1D2

SJR año:

2021

Factor de Impacto:

1,083

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science31/380Q1T1D1
Biotechnology53/320Q1T1D2
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Agencia Código de Proyecto
European Commission635690
Spanish Ministry of Science, Innovation and UniversitiesFPU16/01744; RYC2017-23601
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Casadei, EnricoAlma Mater Studiorum Università di Bologna (Italy)
2Valli, EnricoAlma Mater Studiorum Università di Bologna (Italy)
3Aparicio-Ruiz, Ramón CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
4Ortiz-Romero, ClementeCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
5García-González, Diego L.CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
6Vichi, StefaniaUniversitat de Barcelona (Spain)
7Quintanilla-Casas, BeatrizUniversitat de Barcelona (Spain)
8Tres, AlbaUniversitat de Barcelona (Spain)
9Bendini, AlessandraAlma Mater Studiorum Università di Bologna (Italy)
10Toschi, Tullia GallinaAlma Mater Studiorum Università di Bologna (Italy)