Ver Publicación - Prisma - Unidad de Bibliometría

Formulations of rancid and winey-vinegary artificial olfactory reference materials (AORMs) for virgin olive oil sensory evaluation

Aparicio-Ruiz, R. ; Barbieri, S. ; Toschi, T. G.; García-González, D. L.

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2020
Volumen: 9
Número: 12
Número de artículo: 1870
Acceso abierto: Vía dorada
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus821-12-2024
wos822-12-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2020

Journal Impact Factor (JIF): 4.350

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE37/143Q2T1D3

Año: 2020

Journal Citation Indicator (JCI): 0,970

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY37/163Q1T1D377,61

Año:

2020

CiteScore:

3,000

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Health Professions (miscellaneous)2/23Q1T1D1
Health (social science)84/293Q2T1D3
Plant Science141/445Q2T1D4
Food Science125/310Q2T2D5
Microbiology100/150Q3T2D7

SJR año:

2020

Factor de Impacto:

0,774

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science73/376Q1T1D2
Health (social science)69/364Q1T1D2
Health Professions (miscellaneous)9/73Q1T1D2
Plant Science109/523Q1T1D3
Microbiology87/174Q3T2D5
No existen datos para la revista de esta publicación.
Agencia Código de Proyecto
Horizon 2020 European Research project OLEUM "Advanced solutions for assuring the authenticity and quality of olive oil at a global scale" from the European Commission within the Horizon 2020 Framework Programme (2014-2020)635690
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor
1Aparicio-Ruiz, R. 
2Barbieri, S. 
3Toschi, T. G.
4García-González, D. L.