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Chemical, physical, and sensory effects of the use of bentonite at different stages of the production of traditional sparkling wines

Úbeda, Cristina ; Lambert-Royo, María Ignacia; Cortiella, Mariona Gil I.; Barrio-Galán, Rubén del; Peña-Neira, Álvaro

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2021
Volumen: 10
Número: 2
Número de artículo: 390
Acceso abierto: Vía dorada
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus1513-11-2024
wos1129-10-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2021

Journal Impact Factor (JIF): 5.5610

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE35/144Q1T1D3

Año: 2021

Journal Citation Indicator (JCI): 1,080

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY37/165Q1T1D377,88

Año:

2021

CiteScore:

4,100

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Health Professions (miscellaneous)2/34Q1T1D1
Health (social science)62/323Q1T1D2
Plant Science115/482Q1T1D3
Food Science113/338Q2T2D4
Microbiology102/156Q3T2D7

SJR año:

2021

Factor de Impacto:

0,726

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Health Professions (miscellaneous)7/77Q1T1D1
Food Science69/380Q1T1D2
Health (social science)73/368Q1T1D2
Plant Science103/532Q1T1D2
Microbiology79/174Q3T2D5
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# Autor Afiliación
1Úbeda, Cristina Universidad de Sevilla; Universidad Autónoma de Chile (Spain)
2Lambert-Royo, María IgnaciaUniversidad de Chile (Chile)
3Cortiella, Mariona Gil I.Universidad Autónoma de Chile (Chile)
4Barrio-Galán, Rubén delUniversidad de Chile (Chile)
5Peña-Neira, ÁlvaroUniversidad de Chile (Chile)