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Cold storage and temperature management of olive fruit: the impact on fruit physiology and olive oil quality—a review

Plasquy, Eddy ; García Martos, José María; Florido Fernández, María del Carmen; Sola-Guirado, Rafael Rubén; García Martín, Juan Francisco 

Tipo: Revisión
Año de Publicación: 2021
Volumen: 9
Número: 9
Número de artículo: 1543
Acceso abierto: Vía dorada
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus1209-10-2024
wos1009-10-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2021

Journal Impact Factor (JIF): 3.3520

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
ENGINEERING, CHEMICALSCIE69/143Q2T2D5

Año: 2021

Journal Citation Indicator (JCI): 0,480

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
ENGINEERING, CHEMICAL76/160Q2T2D552,81

Año:

2021

CiteScore:

3,500

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Chemical Engineering (miscellaneous)19/42Q2T2D5
Process Chemistry and Technology34/61Q3T2D6
Bioengineering96/151Q3T2D7

SJR año:

2021

Factor de Impacto:

0,474

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Chemical Engineering (miscellaneous)122/356Q2T2D4
Process Chemistry and Technology33/71Q3T2D5
Bioengineering94/161Q3T2D6
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# Autor Afiliación
1Plasquy, Eddy CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
2García Martos, José MaríaCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
3Florido Fernández, María del CarmenUniversidad de Sevilla (Spain)
4Sola-Guirado, Rafael RubénUniversidad de Cordoba (Spain)
5García Martín, Juan Francisco Universidad de Sevilla (Spain)