Año: 2020
Journal Impact Factor (JIF): 5.7190
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
NUTRITION & DIETETICS | SCIE | 17/88 | Q1 | T1 | D2 |
Año: 2020
Journal Citation Indicator (JCI): 1,040
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
NUTRITION & DIETETICS | 25/106 | Q1 | T1 | D3 | 76,89 |
Año:
2020
CiteScore:
6,400
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 40/310 | Q1 | T1 | D2 |
Nutrition and Dietetics | 24/122 | Q1 | T1 | D2 |
SJR año:
2020
Factor de Impacto:
1,418
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 18/376 | Q1 | T1 | D1 |
Nutrition and Dietetics | 14/137 | Q1 | T1 | D2 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
C. Torres a Beatriu de Pinos grant from the autonomous government of Catalonia | - |
FI-AGAUR grant from the autonomous government of Catalonia | - |
Marti Franques program of the Universitat Rovira i Virgili | - |
Spanish Government - FEDER program of the Generalitat de Catalunya | AGL2017-83477-R; R2B2018/03 |
URV | - |
# | Autor |
---|---|
1 | Grau-Bové, C. |
2 | Miguéns-Gómez, A. |
3 | González-Quilen, C. |
4 | Fernández-López, J. A. |
5 | Remesar, X. |
6 | Torres-Fuentes, C. |
7 | Ávila-Román, J. |
8 | Rodríguez-Gallego, E. |
9 | Beltrán-Debón, R. |
10 | Blay, M. T. |
11 | Terra, X. |
12 | |
13 | Pinent, M. |