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A computational approach for creativity assessment of culinary products: the case of elBulli

Jiménez-Mavillard, Antonio ; Suárez, Juan Luis

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2021
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus1013-11-2024
wos729-10-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2023

Journal Impact Factor (JIF): 2.90

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
COMPUTER SCIENCE, ARTIFICIAL INTELLIGENCEESCI95/197Q2T2D5

Año: 2021

Journal Citation Indicator (JCI): 0,470

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
COMPUTER SCIENCE, ARTIFICIAL INTELLIGENCE119/190Q3T2D737,63

Año:

2021

CiteScore:

3,900

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Philosophy23/718Q1T1D1
Artificial Intelligence127/269Q2T2D5
Human-Computer Interaction65/128Q3T2D6

SJR año:

2021

Factor de Impacto:

0,590

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Philosophy60/777Q1T1D1
Artificial Intelligence120/304Q2T2D4
Human-Computer Interaction61/139Q3T2D5
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# Autor Afiliación
1Jiménez-Mavillard, Antonio Western University (Canada)
2Suárez, Juan LuisWestern University (Canada)