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Structure and in vitro bioactive properties of O/W emulsions generated with fava bean protein hydrolysates

Félix, Manuel; Cermeño, Maria; FitzGerald, Richard J.

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2021
Volumen: 150
Número de artículo: 110780
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus1213-11-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2021

Journal Impact Factor (JIF): 7.4250

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE13/144Q1T1D1

Año: 2021

Journal Citation Indicator (JCI): 1,570

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY8/165Q1T1D195,46

Año:

2021

CiteScore:

11,100

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science13/338Q1T1D1

SJR año:

2021

Factor de Impacto:

1,248

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science20/380Q1T1D1
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# Autor Afiliación
1Félix, ManuelUniversity of Limerick (Ireland)
2Cermeño, MariaUniversity of Limerick (Ireland)
3FitzGerald, Richard J.University of Limerick (Ireland)