Año: 2021
Journal Impact Factor (JIF): 6.7060
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
NUTRITION & DIETETICS | SCIE | 15/90 | Q1 | T1 | D2 |
Año: 2021
Journal Citation Indicator (JCI): 1,090
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
NUTRITION & DIETETICS | 21/109 | Q1 | T1 | D2 | 81,19 |
Año:
2021
CiteScore:
7,900
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 34/338 | Q1 | T1 | D2 |
Nutrition and Dietetics | 20/127 | Q1 | T1 | D2 |
SJR año:
2021
Factor de Impacto:
1,287
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 19/380 | Q1 | T1 | D1 |
Nutrition and Dietetics | 13/140 | Q1 | T1 | D1 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
- | 112RT0445; BIO2015-71703-REDT; BIO2017-90877-REDT |
Andalusian Council of Economy, Innovation, Science and Employment | - |
Consejeria de Economia, Conocimiento, Empresas | - |
FEDER | - |
Spanish National Research Council (CSIC) | 2.0197e+38 |
Spanish State Secretariat of Research, Development and Innovation (Ministry of Economy and Competitiveness) | AGL2012-37610 |
Universidad de la Junta de Andalucia | CAROTINCO-P12-AGR-1287 |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnologia de Alimentos y Nutricion (ICTAN) (Spain) | |
2 | Benítez-González, Ana M. | Universidad de Sevilla (Spain) |
3 | Estévez-Santiago, Rocío | Universidad Francisco de Vitoria (Spain) |
4 | Mapelli-Brahm, Paula | Universidad de Sevilla (Spain) |
5 | Stinco, Carla M. | Universidad de Sevilla (Spain) |
6 | Universidad de Sevilla (Spain) |