Ver Publicación - Prisma - Unidad de Bibliometría

Carotenoids: considerations for their use in functional foods, nutraceuticals, nutricosmetics, supplements, botanicals, and novel foods in the context of sustainability, circular economy, and climate change

Meléndez-Martínez, A. J.; Böhm, V.; Andersen Borge, G. I.; Cano, M. Pilar; Fikselová, M.; Gruskiene, R.; Lavelli, V.; Loizzo, M. R.; Mandić, A. I. ; Mapelli Brahm, P.; Č. Mišan, A.; Pintea, A. M.; Sereikaitė, J.; Vargas-Murga, L.; Vlaisavljević, S. S.; Vulić, J. J.; O'Brien, N. M.

Tipo: Revisión
Año de Publicación: 2021
Volumen: 12
Páginas: 433 - 460
Acceso abierto: Vía verde
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus9121-12-2024
wos8222-12-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2021

Journal Impact Factor (JIF): 14.7140

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE4/144Q1T1D1

Año: 2021

Journal Citation Indicator (JCI): 1,540

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY11/165Q1T1D193,64

Año:

2021

CiteScore:

25,700

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Medicine (all)10/826Q1T1D1

SJR año:

2021

Factor de Impacto:

2,381

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science4/380Q1T1D1
No existen datos para la revista de esta publicación.
Agencia Código de Proyecto
COST (European Cooperation in Science and Technology)CA15136
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor
1Meléndez-Martínez, A. J.
2Böhm, V.
3Andersen Borge, G. I.
4Cano, M. Pilar
5Fikselová, M.
6Gruskiene, R.
7Lavelli, V.
8Loizzo, M. R.
9Mandić, A. I. 
10Mapelli Brahm, P.
11Č. Mišan, A.
12Pintea, A. M.
13Sereikaitė, J.
14Vargas-Murga, L.
15Vlaisavljević, S. S.
16Vulić, J. J.
17O'Brien, N. M.