Año: 2021
Journal Impact Factor (JIF): 3.1940
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 76/144 | Q3 | T2 | D6 |
Año: 2021
Journal Citation Indicator (JCI): 0,620
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 80/165 | Q2 | T2 | D5 | 51,82 |
Año:
2021
CiteScore:
3,600
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Cultural Studies | 37/1127 | Q1 | T1 | D1 |
Food Science | 129/338 | Q2 | T2 | D4 |
SJR año:
2021
Factor de Impacto:
0,441
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Cultural Studies | 111/1266 | Q1 | T1 | D1 |
Food Science | 150/380 | Q2 | T2 | D4 |
Agencia | Código de Proyecto |
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Horizon 2020 European Research project OLEUM "Advanced solutions for assuring the authenticity and quality of olive oil at a global scale" - European Commission | 635690 |
# | Autor |
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1 | Barbieri, S |
2 | Aparicio-Ruiz, R |
3 | Bubola, KB |
4 | Bucar-Miklavcic, M |
5 | Lacoste, F |
6 | Tibet, U |
7 | Winkelmann, O |
8 | |
9 | Garcia-Gonzalez, DL |
10 | Toschi, TG |