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Performance testing of new artificial olfactory reference materials in virgin olive oil sensory assessment

Barbieri, S; Aparicio-Ruiz, R; Bubola, KB; Bucar-Miklavcic, M; Lacoste, F; Tibet, U; Winkelmann, O; Bendini, A ; Garcia-Gonzalez, DL; Toschi, TG

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2021
Volumen: 25
Número de artículo: 100402
Acceso abierto: Vía verde
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus413-11-2024
wos329-10-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2021

Journal Impact Factor (JIF): 3.1940

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE76/144Q3T2D6

Año: 2021

Journal Citation Indicator (JCI): 0,620

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY80/165Q2T2D551,82

Año:

2021

CiteScore:

3,600

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Cultural Studies37/1127Q1T1D1
Food Science129/338Q2T2D4

SJR año:

2021

Factor de Impacto:

0,441

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Cultural Studies111/1266Q1T1D1
Food Science150/380Q2T2D4
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Agencia Código de Proyecto
Horizon 2020 European Research project OLEUM "Advanced solutions for assuring the authenticity and quality of olive oil at a global scale" - European Commission635690
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor
1Barbieri, S
2Aparicio-Ruiz, R
3Bubola, KB
4Bucar-Miklavcic, M
5Lacoste, F
6Tibet, U
7Winkelmann, O
8Bendini, A 
9Garcia-Gonzalez, DL
10Toschi, TG