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Contribution of the engineering of tailored interfaces to the formulation of novel food colloids

Carrera Sánchez, Cecilio; Rodríguez Patino, J.M. 

Tipo: Revisión
Año de Publicación: 2021
Volumen: 119
Número de artículo: 106838
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
wos2122-12-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2021

Journal Impact Factor (JIF): 11.5040

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE3/73Q1T1D1
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE5/144Q1T1D1

Año: 2021

Journal Citation Indicator (JCI): 2,250

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
CHEMISTRY, APPLIED1/75Q1T1D199,33
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY2/165Q1T1D199,09

Año:

2021

CiteScore:

15,300

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Chemical Engineering (all)11/280Q1T1D1
Chemistry (all)28/409Q1T1D1
Food Science5/338Q1T1D1

SJR año:

2021

Factor de Impacto:

2,132

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Chemical Engineering (miscellaneous)13/356Q1T1D1
Chemistry (miscellaneous)35/495Q1T1D1
Food Science7/380Q1T1D1
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# Autor
1Carrera Sánchez, Cecilio
2Rodríguez Patino, J.M.