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"Biosynthesis of volatile compounds by hydroperoxide lyase enzymatic activity during virgin olive oil extraction process"

Sánchez-Ortiz, A. ; Bejaoui, M. A.; Quintero-Flores, A.; Jiménez, A.; Beltrán, G.

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2018
Volumen: 111
Páginas: 220 - 228
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus1913-11-2024
wos1729-10-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2018

Journal Impact Factor (JIF): 3.5790

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE27/135Q1T1D2

Año: 2018

Journal Citation Indicator (JCI): 1,300

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY22/162Q1T1D286,73

Año:

2018

CiteScore:

5,800

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science29/283Q1T1D2

SJR año:

2018

Factor de Impacto:

1,328

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science24/325Q1T1D1
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Agencia Código de Proyecto
Andalucian Regional CouncilFEDER-P10-AGR6099
European UnionFEDER-INIA RTA 2010-00013-C02-01
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor
1Sánchez-Ortiz, A. 
2Bejaoui, M. A.
3Quintero-Flores, A.
4Jiménez, A.
5Beltrán, G.