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Quality changes of cooked crayfish (procambarus clarkii) tails without additives during storage under protective atmospheres

Cremades, Olga; Álvarez-Ossorio, Carmen; Gutierrez-Gil, Juan Fco; Parrado, Juan; Bautista, Juan 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2011
Volumen: 35
Número: 6
Páginas: 898 - 906
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus529-10-2024
wos329-10-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2011

Journal Impact Factor (JIF): 0.5530

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE95/128Q3T3D8

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 0,480

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY89/157Q3T2D643,63

Año:

2011

CiteScore:

0,900

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
General Chemical Engineering141/257Q3T2D6
Food Science130/213Q3T2D7
General Chemistry217/351Q3T2D7

SJR año:

2011

Factor de Impacto:

0,378

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Chemical Engineering (miscellaneous)113/319Q2T2D4
Chemistry (miscellaneous)189/430Q2T2D5
Food Science104/256Q2T2D5
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Agencia Código de Proyecto
ALFOCAN S.A.OG-038/08
Spanish Ministerio de EducacionAGR2005-02962
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Cremades, OlgaUniversidad de Sevilla (Spain)
2Álvarez-Ossorio, CarmenUniversidad de Sevilla (Spain)
3Gutierrez-Gil, Juan FcoUniversidad de Sevilla (Spain)
4Parrado, JuanUniversidad de Sevilla (Spain)
5Bautista, Juan Universidad de Sevilla (Spain)