Año: 2022
Journal Impact Factor (JIF): 4.30
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
CHEMISTRY, APPLIED | SCIE | 19/73 | Q2 | T1 | D3 |
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 43/142 | Q2 | T1 | D3 |
Año: 2022
Journal Citation Indicator (JCI): 0,850
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
CHEMISTRY, APPLIED | 17/77 | Q1 | T1 | D3 | 78,57 |
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 49/170 | Q2 | T1 | D3 | 71,47 |
Año:
2022
CiteScore:
5,500
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 90/359 | Q1 | T1 | D3 |
SJR año:
2022
Factor de Impacto:
0,651
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 83/387 | Q1 | T1 | D3 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
CNPq | 2018/23752-1 |
FAPESP | 309182/2018-2 |
Improving Ecuadorian child nutrition by using mango by-products as potential sources of bioactive compounds? | 2018/23752-1 |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | Villacís-Chiriboga, José | Universiteit Gent; Escuela Politécnica Nacional; Vlaamse Instelling voor Technologisch Onderzoek (Ecuador) |
2 | Jacobs, Griet | Vlaamse Instelling voor Technologisch Onderzoek (Belgium) |
3 | Van Camp, John | Universiteit Gent (Belgium) |
4 | Elst, Kathy | Vlaamse Instelling voor Technologisch Onderzoek (Belgium) |
5 | Ruales, Jenny | Escuela Politécnica Nacional (Ecuador) |
6 | Marcillo-Parra, Verónica | Universidad de las Fuerzas Armadas ESPE; Escuela Politécnica Nacional (Ecuador) |
7 | Böhm, Volker | Friedrich Schiller Universität Jena (Germany) |
8 | Bunea, Andrea | Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Cluj-Napoca (Romania) |
9 | Cirlini, Martina | Università degli Studi di Parma (Italy) |
10 | Craft, Neal | Sin datos () |
11 | De Meulenaer, Bruno | Universiteit Gent (Belgium) |
12 | Dias, M. Graça | Instituto Nacional de Saúde Dr. Ricardo Jorge (Portugal) |
13 | Lazzarino, Giacomo | UniCamillus - Saint Camillus International University of Health and Medical Sciences (Italy) |
14 | Meléndez-Martínez, Antonio J. | Universidad de Sevilla (Spain) |
15 | Versloot, Pieter | Wageningen University & Research (Netherlands) |
16 | Mercadante, Adriana Z. | Universidade Estadual de Campinas (Brazil) |
17 | Olmedilla-Alonso, Begoña | CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnologia de Alimentos y Nutricion (ICTAN) (Spain) |
18 | Ortiz-Ulloa, Johana | University of Cuenca (Ecuador) |
19 | Stinco, Carla M. | Universidad de Sevilla (Spain) |
20 | Vlaamse Instelling voor Technologisch Onderzoek (Belgium) |