Año: 2022
Journal Impact Factor (JIF): 8.10
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 10/142 | Q1 | T1 | D1 |
Año: 2022
Journal Citation Indicator (JCI): 1,510
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 12/170 | Q1 | T1 | D1 | 93,24 |
Año:
2022
CiteScore:
12,000
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 15/359 | Q1 | T1 | D1 |
SJR año:
2022
Factor de Impacto:
1,360
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 18/387 | Q1 | T1 | D1 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
Andalusian Institute of Agricultural and Fisheries Research and Training (IFAPA) | AVA2019.016 |
Consejeria de Economia, Conocimiento, Empresas y Universidad, of Junta de Andalucia | FEDER-UPO 1381315 |
European Regional Development Fund (FEDER) | - |
European Rural Development Fund (ERDF) | - |
FEDER | - |
VI Own Research and Transfer Plan of the University of Seville | - |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | Valero, E. | Universidad Pablo de Olavide (Spain) |
2 | Arranz, F. | Universidad de Sevilla (Spain) |
3 | Moyá, B. J. | Universidad de Sevilla (Spain) |
4 | Cruz, S. | Instituto de Investigacion y Formacion Agraria y Pesquera (Spain) |
5 | Puertas, B. | Instituto de Investigacion y Formacion Agraria y Pesquera (Spain) |
6 | Universidad de Sevilla (Spain) |