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Phenolic profile of virgin olive oils with and without sensory defects: Oils with non-oxidative defects exhibit a considerable concentration of phenols

Aparicio-Ruiz, Ramón; García-González, Diego L.; Oliver-Pozo, Celia; Tena, Noelia; Morales, María T.; Aparicio, Ramón 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2016
Volumen: 118
Número: 2
Páginas: 299 - 307
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus1714-12-2024
wos1814-12-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2016

Journal Impact Factor (JIF): 2.1450

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE38/130Q2T1D3
NUTRITION & DIETETICSSCIE48/81Q3T2D6

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 0,720

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY62/157Q2T2D460,83
NUTRITION & DIETETICS50/101Q2T2D550,99

Año:

2016

CiteScore:

3,700

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science45/260Q1T1D2
Industrial and Manufacturing Engineering46/304Q1T1D2
General Chemistry102/370Q2T1D3
Biotechnology84/238Q2T2D4

SJR año:

2016

Factor de Impacto:

0,712

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Industrial and Manufacturing Engineering59/361Q1T1D2
Chemistry (miscellaneous)106/446Q2T1D3
Food Science70/310Q2T1D3
Biotechnology89/289Q2T1D4
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Agencia Código de Proyecto
Comision Interministerial de Ciencia y Tecnologia (CICYT-EU)-
Comision Interministerial de Ciencia y Tecnologia (European Government)-
Comision Interministerial de Ciencia y Tecnologia (Spanish)-
FEDER (CE)AGL 2011-30371-C01-01; AGL 2011-30371-C01-02
Spanish State Secretary for Research (Ramon y Cajal Program)-
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Aparicio-Ruiz, RamónUniversidad de Sevilla (Spain)
2García-González, Diego L.CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
3Oliver-Pozo, CeliaCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
4Tena, NoeliaCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
5Morales, María T.Universidad de Sevilla (Spain)
6Aparicio, Ramón CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)