Año: 2020
Journal Impact Factor (JIF): 4.9520
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 29/143 | Q1 | T1 | D2 |
Año: 2020
Journal Citation Indicator (JCI): 1,390
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 19/163 | Q1 | T1 | D2 | 88,65 |
Año:
2020
CiteScore:
6,700
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 35/310 | Q1 | T1 | D2 |
SJR año:
2020
Factor de Impacto:
1,258
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 30/308 | Q1 | T1 | D1 |
Food Science | 30/376 | Q1 | T1 | D1 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
Spanish Ministry of Economy and Competitiveness - European Social Fund (ESF) | AGL2016-79088R |
Spanish Ministry of Economy and Competitiveness Ramon y Cajal Programme | RyC2012-10456 |
# | Autor |
---|---|
1 | Vazquez-Gonzalez, M |
2 | Fernandez-Prior, A |
3 | Oria, AB |
4 | Rodriguez-Juan, EM |
5 | Perez-Rubio, AG |
6 | Fernandez-Bolanos, J |
7 |