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Consumption of orange fermented beverage improves antioxidant status and reduces peroxidation lipid and inflammatory markers in healthy humans

Escudero-Lopez, B; Ortega, A; Cerrillo, I; Rodriguez-Grinolo, MR; Munoz-Hernandez, R; Macher, HC; Martin, F; Hornero-Mendez, D; Mena, P; Del Rio, D; Fernandez-Pachon, MS 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2018
Volumen: 98
Número: 7
Páginas: 2777 - 2786
Acceso abierto: Vía verde
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
dialnet012-11-2024
scopus2113-11-2024
wos2229-10-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2018

Journal Impact Factor (JIF): 2.4220

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
AGRICULTURE, MULTIDISCIPLINARYSCIE9/57Q1T1D2
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE23/71Q2T1D4
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE43/135Q2T1D4

Año: 2018

Journal Citation Indicator (JCI): 1,050

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
AGRICULTURE, MULTIDISCIPLINARY11/76Q1T1D286,18
CHEMISTRY, APPLIED11/74Q1T1D285,81
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY32/162Q1T1D280,56

Año:

2018

CiteScore:

4,300

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Agronomy and Crop Science48/323Q1T1D2
Food Science55/283Q1T1D2
Biotechnology83/261Q2T1D4
Nutrition and Dietetics48/118Q2T2D5

SJR año:

2018

Factor de Impacto:

0,824

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Agronomy and Crop Science61/359Q1T1D2
Food Science61/325Q1T1D2
Biotechnology85/301Q2T1D3
Nutrition and Dietetics49/133Q2T2D4
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Agencia Código de Proyecto
Grupo PAIBIO311
Junta de AndaluciaP09-AGR4814M
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor
1Escudero-Lopez, B
2Ortega, A
3Cerrillo, I
4Rodriguez-Grinolo, MR
5Munoz-Hernandez, R
6Macher, HC
7Martin, F
8Hornero-Mendez, D
9Mena, P
10Del Rio, D
11Fernandez-Pachon, MS