Ver Publicación - Prisma - Unidad de Bibliometría

A study on how food colour may determine the categorization of a dish: predicting meal appeal from colour combinations

Casales-García, V.; Falomir, Z. ; Museros, L.; Sanz, I.; González-Abril, L.

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2022
Volumen: 30
Número: SUPP02
Páginas: 293 - 308
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus129-10-2024
wos129-10-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2022

Journal Impact Factor (JIF): 1.50

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
COMPUTER SCIENCE, ARTIFICIAL INTELLIGENCESCIE126/145Q4T3D9

Año: 2022

Journal Citation Indicator (JCI): 0,230

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
COMPUTER SCIENCE, ARTIFICIAL INTELLIGENCE160/192Q4T3D916,93

Año:

2022

CiteScore:

2,300

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Control and Systems Engineering165/286Q3T2D6
Information Systems231/379Q3T2D7
Artificial Intelligence212/301Q3T3D8
Software295/404Q3T3D8

SJR año:

2022

Factor de Impacto:

0,359

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Control and Systems Engineering150/264Q3T2D6
Control and Systems Engineering150/279Q3T2D6
Information Systems220/368Q3T2D6
Information Systems220/382Q3T2D6
Artificial Intelligence189/305Q3T2D7
Software248/377Q3T2D7
Software248/378Q3T2D7
Artificial Intelligence189/279Q3T3D7
No existen datos para la revista de esta publicación.
Agencia Código de Proyecto
Spanish Ministry of Economy and CommerceTIN2016-88835-RET
Spanish Ministry of Science, Innovation and UniversitiesPDC2021-121097-I00; PGC2018-102145-B-C21; RYC2019-027177-I/AEI/10.13039/501100011033; FPU17/00014
Universitat Jaume IUJI-B2020-15
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Casales-García, V.Universidad de Sevilla (Spain)
2Falomir, Z. Universidad Jaume I (Spain)
3Museros, L.Universidad Jaume I (Spain)
4Sanz, I.Universidad Jaume I (Spain)
5González-Abril, L.Universidad de Sevilla (Spain)