Ver Investigador - - Prisma - Unidad de Bibliometría

Vicente Casales Garcia

Profesor Sustituto
vcasales@us.es
Área de conocimiento: Métodos Cuantitativos para la Economía y la Empresa
Departamento: Economía Aplicada I
Grupo: MÉTODOS CUALITATIVOS Y OPTIMIZACIÓN EN SISTEMAS DINÁMICOS ECONÓMICOS - SEJ-442 (Universidad de Sevilla)

Investiga en

Tipo Año Título Fuente
Artículo2024 Gastronomic tourist experience through the colour of food EUROPEAN JOURNAL OF TOURISM RESEARCH
Artículo2024 Sustainable Emotional Design Based on Industry 4.0 for Industrial Nougat Packaging SUSTAINABILITY
Capítulo2024 The Importance of Food and Beverage Service in the Cruise Passengers Advances in Tourism, Technology and Systems
Capítulo2024 Towards Explainable Cuisine Prediction for Recipes with Image Color Analysis Artificial Intelligence Research and Developmentcover Proceedings of the 26th International Conference of the Catalan Association for Artificial Intelligence
Ponencia2023 A Study on How Colour Food Influences Gastronomic Tourism in Spanish and Latino-American People Smart Innovation, Systems and Technologies
Artículo2023 Assessing the influence of colour and glass type on beer expectations FOOD QUALITY AND PREFERENCE
Capítulo2023 Sentiment analysis of gastronomic posts from colour palettes and narrative content Artificial Intelligence Research and Development. Proceedings of the 25th International Conference of the Catalan Association for Artificial Intelligence
Artículo2022 A study on how food colour may determine the categorization of a dish: predicting meal appeal from colour combinations International Journal of Uncertainty, Fuzziness and Knowlege-Based Systems
Ponencia2022 Analysing food-porn images for users’ engagement in the food business Artificial intelligence research and development: proceedings of the 24th international conference of the Catalan association for artificial intelligence
Capítulo2022 Modelo Econométrico de la Satisfacción en Cruceros Nuevas estrategias para un turismo sostenible
Artículo2021 Oportunidades de empleo en la industria turística de cruceros de Andalucía. Retos post-Covid 19 REVISTA TURISMO & DESENVOLVIMENTO
Ponencia2020 Extracting feeling from food colour Advances in Tourism, Technology and Smart Systems
Artículo2020 La gobernanza en el Parque Nacional de los Lençóis Maranhenses, Brasil: análisis preliminar del voucher digital sobre la perspectiva del trade Turydes
Artículo2019 Análisis de la satisfacción de los clientes de cruceros turísticos y propuestas de mejoras Revista Iberica de Sistemas e Tecnologias de Informacao
Artículo2018 Estrategias de alojamientos turísticos para momentos de crisis: estudio de casos múltiples en la hostelería de São Luís do Maranhão, Brasil Turydes

Este investigador no ha dirigido/tutorizado tesis
El investigador no tiene ningún proyecto asociado.
El investigador no tiene ningún resultado de investigación asociado