Año: 2023
Journal Impact Factor (JIF): 4.90
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 35/173 | Q1 | T1 | D2 |
Año: 2023
Journal Citation Indicator (JCI): 1,180
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 31/173 | Q1 | T1 | D2 | 82,37 |
Año:
2023
CiteScore:
10,400
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 32/389 | Q1 | T1 | D1 |
Nutrition and Dietetics | 12/140 | Q1 | T1 | D1 |
SJR año:
2023
Factor de Impacto:
1,126
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 32/391 | Q1 | T1 | D1 |
Nutrition and Dietetics | 20/137 | Q1 | T1 | D2 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
Department of Marketing, BI Norwegian Business School, Oslo, Norway | - |
EDITH Research Project | PGC2018-102145-B-C21 |
Spanish Ministry of Science, Innovation and Universities | FPU 17/00014; EST 21/00002 |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | Universidad de Sevilla; Handelshøyskolen BI (Spain) | |
2 | González-Abril, Luis | Universidad de Sevilla (Spain) |
3 | Veflen, Nina | Handelshøyskolen BI (Norway) |
4 | Velasco, Carlos | Handelshøyskolen BI (Norway) |