Ver Publicación - Prisma - Unidad de Bibliometría

Antioxidant Capacity and Phenolic and Sugar Profiles of Date Fruits Extracts from Six Different Algerian Cultivars as Influenced by Ripening Stages and Extraction Systems

Tassoult, M; Kati, DE; Fernandez-Prior, MA; Bermudez-Oria, A; Fernandez-Bolanos, J; Rodriguez-Gutierrez, G 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2021
Volumen: 10
Número: 3
Número de artículo: 503
Páginas: 1 - 16
Acceso abierto: Vía dorada
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus1429-10-2024
wos1429-10-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2021

Journal Impact Factor (JIF): 5.5610

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE35/144Q1T1D3

Año: 2021

Journal Citation Indicator (JCI): 1,080

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY37/165Q1T1D377,88

Año:

2021

CiteScore:

4,100

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Health Professions (miscellaneous)2/34Q1T1D1
Health (social science)62/323Q1T1D2
Plant Science115/482Q1T1D3
Food Science113/338Q2T2D4
Microbiology102/156Q3T2D7

SJR año:

2021

Factor de Impacto:

0,726

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Health Professions (miscellaneous)7/77Q1T1D1
Food Science69/380Q1T1D2
Health (social science)73/368Q1T1D2
Plant Science103/532Q1T1D2
Microbiology79/174Q3T2D5
No existen datos para la revista de esta publicación.
Agencia Código de Proyecto
Spanish Ministry of Economy and Competitiveness - European Social Fund (ESF)AGL2016-79088R
Spanish Ministry of Economy and Competitiveness Ramon y Cajal ProgrammeRyC 2012-10456
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor
1Tassoult, M
2Kati, DE
3Fernandez-Prior, MA
4Bermudez-Oria, A
5Fernandez-Bolanos, J
6Rodriguez-Gutierrez, G