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Strawberry dietary fiber functionalized with phenolic antioxidants from olives. Interactions between polysaccharides and phenolic compounds

Bermudez-Oria, A; Rodriguez-Gutierrez, G; Fernandez-Prior, A; Vioque, B; Fernandez-Bolanos, J 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2019
Volumen: 280
Páginas: 310 - 320
Acceso abierto: Vía verde
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus6913-11-2024
wos6429-10-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2019

Journal Impact Factor (JIF): 6.3060

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE5/71Q1T1D1
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE6/139Q1T1D1
NUTRITION & DIETETICSSCIE10/89Q1T1D2

Año: 2019

Journal Citation Indicator (JCI): 1,930

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
CHEMISTRY, APPLIED2/75Q1T1D198,00
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY3/162Q1T1D198,46
NUTRITION & DIETETICS2/106Q1T1D198,59

Año:

2019

CiteScore:

10,700

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Analytical Chemistry7/119Q1T1D1
Food Science6/299Q1T1D1

SJR año:

2019

Factor de Impacto:

1,775

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Analytical Chemistry8/145Q1T1D1
Food Science10/377Q1T1D1
Medicine (miscellaneous)183/2814Q1T1D1
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Agencia Código de Proyecto
Ministerio de Economia, Industria y Competitividad of Spain - European Social Fund (ESF)AGL2013-48291-R
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor
1Bermudez-Oria, A
2Rodriguez-Gutierrez, G
3Fernandez-Prior, A
4Vioque, B
5Fernandez-Bolanos, J