Año: 2020
Journal Impact Factor (JIF): 2.6790
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 77/143 | Q3 | T2 | D6 |
NUTRITION & DIETETICS | SCIE | 64/88 | Q3 | T3 | D8 |
Año: 2020
Journal Citation Indicator (JCI): 0,570
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 87/163 | Q3 | T2 | D6 | 46,93 |
NUTRITION & DIETETICS | 63/106 | Q3 | T2 | D6 | 41,04 |
Año:
2020
CiteScore:
4,300
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Industrial and Manufacturing Engineering | 84/336 | Q1 | T1 | D3 |
Food Science | 79/310 | Q2 | T1 | D3 |
Chemistry (all) | 120/398 | Q2 | T1 | D4 |
Biotechnology | 110/282 | Q2 | T2 | D4 |
SJR año:
2020
Factor de Impacto:
0,614
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Industrial and Manufacturing Engineering | 86/387 | Q1 | T1 | D3 |
Chemistry (miscellaneous) | 137/487 | Q2 | T1 | D3 |
Food Science | 102/376 | Q2 | T1 | D3 |
Biotechnology | 122/321 | Q2 | T2 | D4 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
SpanishMinistry of Science, Innovation and Universities | CTQ2017-87076-R |
# | Autor |
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1 | |
2 | Padial-Dominguez, M |
3 | Guadix, EM |
4 | Morales-Medina, R |