Año: 2023
Journal Impact Factor (JIF): 4.80
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
NUTRITION & DIETETICS | SCIE | 18/114 | Q1 | T1 | D2 |
Año: 2023
Journal Citation Indicator (JCI): 1,040
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
NUTRITION & DIETETICS | 22/114 | Q1 | T1 | D2 | 81,14 |
Año:
2023
CiteScore:
9,200
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 40/389 | Q1 | T1 | D2 |
Nutrition and Dietetics | 18/140 | Q1 | T1 | D2 |
SJR año:
2023
Factor de Impacto:
1,301
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 22/391 | Q1 | T1 | D1 |
Nutrition and Dietetics | 10/137 | Q1 | T1 | D1 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
Ministry of Science and Innovation via the Ramon y Cajal research program, Spain | RYC2021-031256-I |
University of Seville | 202200000421 |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | Fernández-Prades, L. | Universidad de Sevilla (Spain) |
2 | Brasal-Prieto, M. | Universidad de Sevilla (Spain) |
3 | Alba, G. | Universidad de Sevilla (Spain) |
4 | Martín, V. | Universidad de Sevilla (Spain) |
5 | Montserrat de la Paz, S. | Universidad de Sevilla (Spain) |
6 | Cejudo-Guillén, M. | Universidad de Sevilla (Spain) |
7 | Santa-María, C. | Universidad de Sevilla (Spain) |
8 | Dakhaoui, H. | Universidad de Sevilla (Spain) |
9 | Granados, B. | Serv Andaluz Salud (Spain) |
10 | Sobrino, F. | Universidad de Sevilla (Spain) |
11 | Universidad de Sevilla (Spain) | |
12 | Universidad de Sevilla (Spain) |