Ver Publicación - Prisma - Unidad de Bibliometría

Multianalyte analysis of volatile compounds in virgin olive oils using SPME-GC with FID or MS detection: results of an international interlaboratory validation

García-González, Diego L.; Casadei, Enrico; Aparicio-Ruiz, Ramón; Ortiz Romero, Clemente; Valli, Enrico ; Brereton, Paul; Koidis, Anastasios; Korytkowska, Martyna; Servili, Maurizio; Selvaggini, Roberto; Lacoste, Florence; Escobessa, Julien; Vichi, Stefania; Quintanilla-Casas, Beatriz; Tres, Alba; Golay, Pierre Alain; Lucci, Paolo; Moret, Erica; Bendini, Alessandra; Gallina Toschi, Tullia

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2023
Acceso abierto: Vía híbrida
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus120-04-2024
wos020-04-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2022

Journal Impact Factor (JIF): 2,7

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE88/142Q3T2D7
NUTRITION & DIETETICSSCIE64/88Q3T3D8

Año: 2022

Journal Citation Indicator (JCI): 0,550

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY92/170Q3T2D646,18
NUTRITION & DIETETICS67/109Q3T2D738,99

Año:

2022

CiteScore:

5,900

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science76/359Q1T1D3
Industrial and Manufacturing Engineering81/355Q1T1D3
Chemistry (all)115/407Q2T1D3
Biotechnology106/299Q2T2D4

SJR año:

2022

Factor de Impacto:

0,525

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Chemistry (miscellaneous)161/467Q2T2D4
Food Science126/359Q2T2D4
Industrial and Manufacturing Engineering122/353Q2T2D4
Biotechnology148/302Q2T2D5
No existen datos para la revista de esta publicación.
Agencia Código de Proyecto
European Commission-
The authors would like to thank Fera Science Ltd for preparing and distributing the samples used in the validation study. The authors are also grateful to the sensory panel leader and tasters of the UNIBO professional committee, to the labs that participat635690
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1García-González, Diego L.CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
2Casadei, EnricoAlma Mater Studiorum Università di Bologna (Italy)
3Aparicio-Ruiz, RamónUniversidad de Sevilla; CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
4Ortiz Romero, ClementeCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
5Valli, Enrico Alma Mater Studiorum Università di Bologna (Italy)
6Brereton, PaulQueen's University Belfast (United Kingdom)
7Koidis, AnastasiosQueen's University Belfast (United Kingdom)
8Korytkowska, MartynaQueen's University Belfast (United Kingdom)
9Servili, MaurizioUniversità degli Studi di Perugia (Italy)
10Selvaggini, RobertoUniversità degli Studi di Perugia (Italy)
11Lacoste, FlorenceITERG (Institut des Corps Gras) (France)
12Escobessa, JulienITERG (Institut des Corps Gras) (France)
13Vichi, StefaniaUniversitat de Barcelona (Spain)
14Quintanilla-Casas, BeatrizUniversitat de Barcelona (Spain)
15Tres, AlbaUniversitat de Barcelona (Spain)
16Golay, Pierre AlainNestlé S.A. (Switzerland)
17Lucci, PaoloUniversità Politecnica delle Marche (Italy)
18Moret, EricaUniversità degli Studi di Udine (Italy)
19Bendini, AlessandraAlma Mater Studiorum Università di Bologna (Italy)
20Gallina Toschi, TulliaAlma Mater Studiorum Università di Bologna (Italy)