Ver Publicación - Prisma - Unidad de Bibliometría

Multianalyte analysis of volatile compounds in virgin olive oils using SPME-GC with FID or MS detection: results of an international interlaboratory validation

García-González, Diego L.; Casadei, Enrico; Aparicio-Ruiz, Ramón; Ortiz Romero, Clemente; Valli, Enrico ; Brereton, Paul; Koidis, Anastasios; Korytkowska, Martyna; Servili, Maurizio; Selvaggini, Roberto; Lacoste, Florence; Escobessa, Julien; Vichi, Stefania; Quintanilla-Casas, Beatriz; Tres, Alba; Golay, Pierre Alain; Lucci, Paolo; Moret, Erica; Bendini, Alessandra; Gallina Toschi, Tullia

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2024
Volumen: 126
Número: 12
Número de artículo: 2300079
Acceso abierto: Vía híbrida
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus421-12-2024
wos422-12-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2023

Journal Impact Factor (JIF): 1.80

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE117/173Q3T3D7
NUTRITION & DIETETICSSCIE84/114Q3T3D8

Año: 2023

Journal Citation Indicator (JCI): 0,460

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY112/173Q3T2D735,55
NUTRITION & DIETETICS75/114Q3T2D734,65

Año:

2023

CiteScore:

5,500

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science111/389Q2T1D3
Industrial and Manufacturing Engineering106/384Q2T1D3
Chemistry (all)136/408Q2T1D4
Biotechnology132/311Q2T2D5

SJR año:

2023

Factor de Impacto:

0,475

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Industrial and Manufacturing Engineering136/369Q2T2D4
Chemistry (miscellaneous)209/495Q2T2D5
Food Science160/391Q2T2D5
Biotechnology171/317Q3T2D6
No existen datos para la revista de esta publicación.
Agencia Código de Proyecto
European Commission-
The authors would like to thank Fera Science Ltd for preparing and distributing the samples used in the validation study. The authors are also grateful to the sensory panel leader and tasters of the UNIBO professional committee, to the labs that participat635690
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1García-González, Diego L.CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
2Casadei, EnricoAlma Mater Studiorum Università di Bologna (Italy)
3Aparicio-Ruiz, RamónUniversidad de Sevilla; CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
4Ortiz Romero, ClementeCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
5Valli, Enrico Alma Mater Studiorum Università di Bologna (Italy)
6Brereton, PaulQueen's University Belfast (United Kingdom)
7Koidis, AnastasiosQueen's University Belfast (United Kingdom)
8Korytkowska, MartynaQueen's University Belfast (United Kingdom)
9Servili, MaurizioUniversità degli Studi di Perugia (Italy)
10Selvaggini, RobertoUniversità degli Studi di Perugia (Italy)
11Lacoste, FlorenceITERG (Institut des Corps Gras) (France)
12Escobessa, JulienITERG (Institut des Corps Gras) (France)
13Vichi, StefaniaUniversitat de Barcelona (Spain)
14Quintanilla-Casas, BeatrizUniversitat de Barcelona (Spain)
15Tres, AlbaUniversitat de Barcelona (Spain)
16Golay, Pierre AlainNestlé S.A. (Switzerland)
17Lucci, PaoloUniversità Politecnica delle Marche (Italy)
18Moret, EricaUniversità degli Studi di Udine (Italy)
19Bendini, AlessandraAlma Mater Studiorum Università di Bologna (Italy)
20Gallina Toschi, TulliaAlma Mater Studiorum Università di Bologna (Italy)