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Chemical composition of extracted dried olive pomaces containing two and three phases

Clemente, A ; Sanchez-Vioque, R; Vioque, J; Bautista, J; Millan, F

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 1997
Volumen: 11
Número: 3
Páginas: 273 - 291
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus4113-11-2024
wos4013-11-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 1997

Journal Impact Factor (JIF): 0.6550

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE39/87Q2T2D5
BIOTECHNOLOGY & APPLIED MICROBIOLOGYSCIE67/94Q3T3D8

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 0,280

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
BIOTECHNOLOGY & APPLIED MICROBIOLOGY143/162Q4T3D912,04
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY121/157Q4T3D823,25

Año:

2011

CiteScore:

0,900

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science122/213Q3T2D6
Biotechnology133/207Q3T2D7
Applied Microbiology and Biotechnology61/91Q3T3D7

SJR año:

1999

Factor de Impacto:

0,403

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science63/142Q2T2D5
Applied Microbiology and Biotechnology36/66Q3T2D6
Biotechnology55/109Q3T2D6
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# Autor Afiliación
1Clemente, A CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
2Sanchez-Vioque, RCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
3Vioque, JCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
4Bautista, JUniversidad de Sevilla (Spain)
5Millan, FCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)