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Effect of cooking on protein quality of chickpea (Cicer arietinum) seeds

Clemente, A; Sanchez-Vioque, R; Vioque, J; Bautista, J; Millan, F 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 1998
Volumen: 62
Número: 1
Páginas: 1 - 6
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus6821-12-2024
wos6421-12-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 1998

Journal Impact Factor (JIF): 0.8890

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE18/47Q2T2D4
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE32/90Q2T2D4
NUTRITION & DIETETICSSCIE26/50Q3T2D6

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,860

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
CHEMISTRY, APPLIED2/73Q1T1D197,95
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY4/157Q1T1D197,77
NUTRITION & DIETETICS4/101Q1T1D196,54

Año:

2011

CiteScore:

6,000

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science5/213Q1T1D1
Analytical Chemistry11/86Q1T1D2

SJR año:

1999

Factor de Impacto:

0,654

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Medicine (miscellaneous)373/2845Q1T1D2
Food Science36/142Q1T1D3
Analytical Chemistry43/82Q3T2D6
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# Autor Afiliación
1Clemente, ACSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
2Sanchez-Vioque, RCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
3Vioque, JCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
4Bautista, JUniversidad de Sevilla (Spain)
5Millan, F CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)