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Metabolism of Saccharomyces cerevisiae flor yeasts during fermentation and biological aging of Fino sherry: By-products and aroma compounds

Martinez, P; Valcarcel, MJ; Perez, L; Benitez, T 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 1998
Volumen: 49
Número: 3
Páginas: 240 - 250
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
wos5113-11-2024

Año: 1998

Journal Impact Factor (JIF): 0.7970

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
AGRICULTURESCIE23/111Q1T1D3
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE35/90Q2T2D4
BIOTECHNOLOGY & APPLIED MICROBIOLOGYSCIE68/123Q3T2D6

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 0,830

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
BIOTECHNOLOGY & APPLIED MICROBIOLOGY55/162Q2T2D466,36
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY48/157Q2T1D469,75
HORTICULTURE10/35Q2T1D372,86

Año:

2011

CiteScore:

3,000

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science39/213Q1T1D2
Horticulture10/59Q1T1D2

SJR año:

1999

Factor de Impacto:

1,039

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science14/142Q1T1D1
Horticulture4/34Q1T1D2
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# Autor
1Martinez, P
2Valcarcel, MJ
3Perez, L
4Benitez, T