Ver Publicación - Prisma - Unidad de Bibliometría

Evaluating moisture content in immersion vacuum-cooled sausages with citrus peel extracts using hyperspectral imaging.

Feng, Chao-Hui ; Arai, Hirofumi; Rodríguez-Pulido, Francisco J.

Tipo: Artículo
Revista: Life (2075-1729)
Año de Publicación: 2024
Volumen: 14
Número: 5
Número de artículo: 647
Acceso abierto: Vía dorada
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus012-10-2024
wos012-10-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2023

Journal Impact Factor (JIF): 3.20

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
BIOLOGYSCIE26/109Q1T1D3

Año: 2023

Journal Citation Indicator (JCI): 0,720

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
BIOLOGY41/109Q2T2D462,84

Año:

2023

CiteScore:

4,300

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Paleontology19/113Q1T1D2
Ecology, Evolution, Behavior and Systematics199/721Q2T1D3
Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (all)89/221Q2T2D5
Space and Planetary Science42/104Q2T2D5

SJR año:

2023

Factor de Impacto:

0,713

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Paleontology23/113Q1T1D3
Ecology, Evolution, Behavior and Systematics181/722Q2T1D3
Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (miscellaneous)98/304Q2T1D4
Space and Planetary Science43/102Q2T2D5
No existen datos para la revista de esta publicación.
Agencia Código de Proyecto
Grants-in-Aid for Regional R&D Proposal-Based Program from Northern Advancement Centre for Science & Technology of Hokkaido JapanT-2-4
Iijima Tojuro Memorial Foundation for the Promotion of Food ScienceFY2022; FY2023
Mishima Kaiun Memorial FoundationFY 2022
President's Discretionary Grants, funded by the Kitami Institute of Tech-nologyFY 2022 and FY2021
Sasakawa Scientific Research Grant from The Japan Science Society2022-3005
the Japan Society for the Promotion of Science Grant-in-Aid for Early Career Scientists20K15477
the Leading Initiative for Excellent Young Researchers (LEADER) from the Government of Japan Ministry of Education, Culture, Sports, Science and Technology (MEXT)2020L0277
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor
1Feng, Chao-Hui 
2Arai, Hirofumi
3Rodríguez-Pulido, Francisco J.