Año: 2022
Journal Impact Factor (JIF): 5.20
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 34/142 | Q1 | T1 | D3 |
Año: 2022
Journal Citation Indicator (JCI): 0,970
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 40/170 | Q1 | T1 | D3 | 76,77 |
Año:
2022
CiteScore:
5,800
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Health Professions (miscellaneous) | 2/50 | Q1 | T1 | D1 |
Health (social science) | 41/344 | Q1 | T1 | D2 |
Plant Science | 73/487 | Q1 | T1 | D2 |
Food Science | 78/359 | Q1 | T1 | D3 |
Microbiology | 73/163 | Q2 | T2 | D5 |
SJR año:
2022
Factor de Impacto:
0,771
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 62/387 | Q1 | T1 | D2 |
Health Professions (miscellaneous) | 11/76 | Q1 | T1 | D2 |
Plant Science | 98/531 | Q1 | T1 | D2 |
Health (social science) | 83/371 | Q2 | T1 | D3 |
Microbiology | 68/178 | Q2 | T2 | D4 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
Consejeria de Transformacion Economica, Industria, Conocimiento y Universidades de la Junta de Andalucia | P20_01258; UPO-1381028 |
European Regional Development Fund | - |
Ministry of Science and Innovation of Spain within the NextGenerationEU funds | - |
Plan de Recuperacion Transformacion y Resilencia of Spain | PCI2020-112241 |
State Research Agency (AEI) | - |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | Chacón, I | Universidad Pablo de Olavide (Spain) |
2 | Roales, J | Universidad Pablo de Olavide (Spain) |
3 | Lopes-Costa, T | Universidad Pablo de Olavide (Spain) |
4 | Universidad Pablo de Olavide (Spain) |