Año: 2023
Journal Impact Factor (JIF): 4.0
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | ESCI | 49/173 | Q2 | T1 | D3 |
Año: 2023
Journal Citation Indicator (JCI): 0,520
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 99/173 | Q3 | T2 | D6 | 43,06 |
Año:
2022
CiteScore:
0,200
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 344/359 | Q4 | T3 | D10 |
SJR año:
2023
Factor de Impacto:
0,674
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 95/391 | Q1 | T1 | D3 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
Government of Andalusia | AGR832 |
Spanish Ministry of Educacion y Formacion Profesional | - |
Spanish Ministry of Education and Science | AGL2008-01057 |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | Navarro-Hortal, MD | University of Granada (Spain) |
2 | Varela-López, A | University of Granada (Spain) |
3 | Romero-Márquez, JM | University of Granada (Spain) |
4 | Piquer-Martinez, C | University of Granada (Spain) |
5 | Bullón, P | Universidad de Sevilla (Spain) |
6 | Forbes-Hernández, TY | Universidade de Vigo (Spain) |
7 | University of Granada (Spain) |