Año: 2016
Journal Impact Factor (JIF): 3.7780
| Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
|---|---|---|---|---|---|
| FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 8/130 | Q1 | T1 | D1 |
| TOXICOLOGY | SCIE | 16/92 | Q1 | T1 | D2 |
Año: 2017
Journal Citation Indicator (JCI): 1,390
| Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
|---|---|---|---|---|---|
| FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 15/157 | Q1 | T1 | D1 | 90,76 |
| TOXICOLOGY | 10/96 | Q1 | T1 | D1 | 90,10 |
Año:
2016
CiteScore:
8,600
| Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
|---|---|---|---|---|
| Food Science | 4/260 | Q1 | T1 | D1 |
| Toxicology | 8/113 | Q1 | T1 | D1 |
SJR año:
2016
Factor de Impacto:
1,351
| Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
|---|---|---|---|---|
| Food Science | 24/310 | Q1 | T1 | D1 |
| Medicine (miscellaneous) | 350/2809 | Q1 | T1 | D2 |
| Toxicology | 18/129 | Q1 | T1 | D2 |
| Agencia | Código de Proyecto |
|---|---|
| FEDER | - |
| Junta de Andalucia | AGR-7252 |
| Spanish Ministry of Science and Innovation | AGL2012-38357-C02-01 |
| # | Autor | Afiliación |
|---|---|---|
| 1 | Mellado-García, P. | Universidad de Sevilla (Spain) |
| 2 | Puerto, M. | Universidad de Sevilla (Spain) |
| 3 | Pichardo, S. | Universidad de Sevilla (Spain) |
| 4 | Llana-Ruiz-Cabello, M. | Universidad de Sevilla (Spain) |
| 5 | Moyano, R. | Universidad de Cordoba (Spain) |
| 6 | Blanco, A. | Universidad de Cordoba (Spain) |
| 7 | Jos, A. | Universidad de Sevilla (Spain) |
| 8 | Universidad de Sevilla (Spain) |