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Changes on cylindrospermopsin concentration and characterization of decomposition products in fish muscle (Oreochromis niloticus) by boiling and steaming

Guzmán-Guillén, Remedios; Maisanaba, Sara; Prieto Ortega, Ana I. ; Valderrama-Fernández, Rocío; Jos, Ángeles; Cameán, Ana M.

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2017
Volumen: 77
Páginas: 210 - 220
Acceso abierto: Vía verde
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus2121-12-2024
wos2021-12-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2017

Journal Impact Factor (JIF): 3.6670

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE12/133Q1T1D1

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,700

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY8/157Q1T1D195,22

Año:

2017

CiteScore:

7,000

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science12/269Q1T1D1
Biotechnology37/261Q1T1D2

SJR año:

2017

Factor de Impacto:

1,502

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science16/318Q1T1D1
Biotechnology36/298Q1T1D2
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Agencia Código de Proyecto
Ministerio de Economia y Competitividad of SpainAGL2015-64558-R
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Guzmán-Guillén, RemediosUniversidad de Sevilla (Spain)
2Maisanaba, SaraUniversidad de Sevilla (Spain)
3Prieto Ortega, Ana I. Universidad de Sevilla (Spain)
4Valderrama-Fernández, RocíoUniversidad de Sevilla (Spain)
5Jos, ÁngelesUniversidad de Sevilla (Spain)
6Cameán, Ana M.Universidad de Sevilla (Spain)