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Effect of limited hydrolysis of soy protein on the interactions with polysaccharides at the air-water interface

Martínez, Karina D.; Carrera Sánchez, Cecilio ; Pizones Ruíz-Henestrosa, Víctor; Rodríguez Patino, Juan M.; Pilosof, Ana M.R. 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2007
Volumen: 21
Número: 5-6
Páginas: 813 - 822
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus6713-07-2024
wos6313-07-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2007

Journal Impact Factor (JIF): 2.4920

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE8/103Q1T1D1
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE9/62Q1T1D2

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,920

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
CHEMISTRY, APPLIED1/73Q1T1D199,32
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY3/157Q1T1D198,41

Año:

2011

CiteScore:

5,700

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science7/213Q1T1D1
General Chemical Engineering14/257Q1T1D1
General Chemistry38/351Q1T1D2

SJR año:

2007

Factor de Impacto:

1,574

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Chemical Engineering (miscellaneous)12/341Q1T1D1
Chemistry (miscellaneous)35/370Q1T1D1
Food Science4/169Q1T1D1
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# Autor Afiliación
1Martínez, Karina D.Universidad de Buenos Aires (Argentina)
2Carrera Sánchez, Cecilio Universidad de Sevilla (Spain)
3Pizones Ruíz-Henestrosa, VíctorUniversidad de Sevilla (Spain)
4Rodríguez Patino, Juan M.Universidad de Sevilla (Spain)
5Pilosof, Ana M.R. Universidad de Buenos Aires (Argentina)