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Interfacial, foaming and emulsifying characteristics of sodium caseinate as influenced by protein concentration in solution

Sánchez, Cecilio Carrera; Patino, Juan M.Rodríguez 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2005
Volumen: 19
Número: 3
Páginas: 407 - 416
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus17021-12-2024
wos12621-12-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2005

Journal Impact Factor (JIF): 1.9490

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE9/59Q1T1D2
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE12/93Q1T1D2

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,920

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
CHEMISTRY, APPLIED1/73Q1T1D199,32
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY3/157Q1T1D198,41

Año:

2011

CiteScore:

5,700

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science7/213Q1T1D1
General Chemical Engineering14/257Q1T1D1
General Chemistry38/351Q1T1D2

SJR año:

2005

Factor de Impacto:

1,019

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Chemical Engineering (miscellaneous)31/352Q1T1D1
Food Science10/153Q1T1D1
Chemistry (miscellaneous)64/365Q1T1D2
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# Autor Afiliación
1Sánchez, Cecilio CarreraUniversidad de Sevilla (Spain)
2Patino, Juan M.Rodríguez Universidad de Sevilla (Spain)