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Dynamic interfacial rheology as a tool for the characterization of whey protein isolates gelation at the oil-water interface

Rodríguez Patino, J.M. ; Rodríguez Niño, M.R.; Carrera Sánchez, C.

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 1999
Volumen: 47
Número: 9
Páginas: 3640 - 3648
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus4821-12-2024
wos5821-12-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 1999

Journal Impact Factor (JIF): 1.4530

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
AGRICULTURESCIE5/113Q1T1D1
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE9/91Q1T1D1
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE6/49Q1T1D2

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,470

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
AGRICULTURE, MULTIDISCIPLINARY4/71Q1T1D195,07
CHEMISTRY, APPLIED6/73Q1T1D192,47
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY14/157Q1T1D191,40

Año:

2011

CiteScore:

4,700

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
General Agricultural and Biological Sciences17/142Q1T1D2
General Chemistry46/351Q1T1D2
General Medicine771/3161Q1T1D3

SJR año:

1999

Factor de Impacto:

0,843

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)21/151Q1T1D2
Chemistry (miscellaneous)65/318Q1T1D3
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# Autor Afiliación
1Rodríguez Patino, J.M. Universidad de Sevilla (Spain)
2Rodríguez Niño, M.R.Universidad de Sevilla (Spain)
3Carrera Sánchez, C.Universidad de Sevilla (Spain)